El proper dijous 13 d’octubre a les 18:30h tindrà lloc el Consell de Barri de La Salut.

Consell de barri logoEl proper dijous 13 d’octubre a les 18:30h tindrà lloc el Consell de Barri de La Salut al Casal de Barri Cardener (C. Cardener 45, 2a planta).

Els temes principals a tractar són les Accions Comunitàries a La Salut i el Monogràfic de l’Espai Quiró.

Si vols participar es podrà enviar amb antel·lació la teva consulta, proposta, o demanda al correu electrònic participagracia@bcn.cat fins a 48 h abans de la data de celebració.

D’aquesta manera es pot treballar la qualitat de la resposta i millorar la dinàmica del Consell de Barri per guanyar en eficàcia i agilitat.

El consell de barri |

El Consell de Barri és un òrgan de participació territorial per a totes les qüestions referents al barri. Té com a finalitat ser un canal de participació ciutadana en el desenvolupament de polítiques públiques de proximitat. Són instruments fonamentals de convivència i de treball basats en la coresponsabilitat col·lectiva per aprofundir, així, en la cohesió social i millorar la qualitat de vida urbana de la nostra ciutat.

Està presidit pel regidor de Districte, hi participen representants dels grups polítics, serveis, entitats i associacions i estan també oberts a la participació individual de tota la ciutadania a través de convocatòries públiques. En les seves sessions es debat sobre els plans, els projectes i les actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de totes les persones que hi assisteixen. Els acords i les propostes dels consells de barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi doni resposta.