El President del CE EUROPA, Guillaume De Bode dimiteix per presentar-se a les eleccions.

De Bode (esquerra) i Martínez, els precandidats. Foto: Arxiu CE Europa / precandidatura ‘Sempre Endavant».

El procés electoral del CE Europa, per escollir el que serà el nou president de l’entitat, entra aquest me en el cinquè punt de la seva convocatòria: la presentació de precandidatures a president. Així doncs des del 9 al 16 de gener, els socis de ple dret interessats en presentar candidatura ho han de manifestar a la Junta Electoral i demanar els corresponents papers oficials de recollida de signatures, unes signatures que suposen el filtre per presentar oficialment la candidatura final. Tot precandidat que vulgui arribar a les votacions del 29 de gener haurà d’aportar un mínim de 45 avals de socis o sòcies de ple dret del club, no duplicades i correctament documentades. 

Per aquest motiu i fins ara el president del club, Guillaume De Bode (soci número 148), ha presentat la seva dimissió (al costat del directiu Miquel López) per presentar-se com a precandidat. El club resta des d’ara en mans dels directius Arturo Ramírez (president en funcions), Ferran Iraola (secretari) i Robert Biete (tresorer). Igual que De Bode, presenta precandidatura el soci Víctor Martínez (número 71). Qualsevol altre soci o sòcia que vulgui presentar precandidatura té de límit fins el proper dilluns 16 de gener.

El dia 19 de gener, a les 19:30 hores a la sala de premsa de l’estadi Nou Sardenya, la Junta Electoral proclamarà les precandidatures vàlides i que passaran automàticament a ser candidatures. En cas d’haver passat el tall més d’una, hi haurà eleccions el 29 de gener. Si només passa el tall una, serà automàticament la candidatura guanyadora i si cap prencandidatura passa el tall, s’haurà de convocar una nova campanya electoral abans de tres mesos.