El Podcast Friki Non Plus Ultra enceta sisena temporada amb un especial sobre The Ghostbusters

Aquest mes s’ha estrenat la sisena temporada del programa Friki Non Plus Ultra que durant les cinc temporades passades va ser un concurs audiovisual sobre el món del cinema fantàstic i del còmic. A partir d’aquest 2019, el programa es transforma en un Podcast que de forma mensual repassarà, l’actualitat de la cultura freak, amb especial èmfasi als personatges de ciència-ficció i pel·lícules clàssiques del gènere així com les darreres estrenes cinematogràfiques.

El programa està dirigit i presentat per SAS i també hi participen Tomás Gallego a la secció de còmics, Ángel Clemente que ens analitza els videojocs i David Ramon que recordarà algunes de les mítiques joguines retro.

El programa és grava el darrer cap de setmana a la botiga Retro Toys de Barcelona ubicada al Centre Comercial Encants Nous Eix Comercial. En el primer capítol dedicat als mítics fills The Ghostbusters ia tot el seu univers, a més a l’espai de l’entrevista van participar els representants de l’Asociación Ghostbusters United España. A més a la part final del programa hi trobareu el concurs de preguntes freaks per a totes les persones que vulguin participar des de la botiga Retro Toys que com a premi cedeix un 15% de descompte al guanyador en la compra de qualsevol producte.

Podeu escoltar aquest primer Podcast de la sisena temporada en el reproductor d’aquesta pàgina o bé a la web oficial de Friki Non Plus Ultra i cada mes a la web del TOT Gràcia.

Podcast #01 Friki Non Plus Ultra Especial The Ghostbusters |