El número 02 del TOT Gràcia sortirà el proper 1 de desembre.

tots

Aquest mateix diari, després de molts lectors i anunciants ens preguntessin quan sortiríem en paper al carrer, el passat mes d’agost, el TOT Gràcia va decidir treure el número 01 coincidint amb la festa major de Gràcia. Un número de 40 pàgines i distribuït per tot el districte que va causar molt d’interès tant en els lectors i lectores com en les empreses.

Fruit de la passada experiència i tal com vàrem anunciar fa uns mesos l’equip del TOT ja està treballant per a l’edició del segon número en paper, una edició que podreu trobar al carrer a partir de desembre i com sempre als vostres comerços habituals on feu la compra.

TOT GRÀCIA 02 Tot Nadal |

Aquest segon número del TOT tindrà unes 50 pàgines d’informació local de Gràcia, a través de les seccions Abans de tot«, Actualitat, un parell d’entrevistes, un reportatge a la secció comerç sobre la història del Mercat de l’Abaceria, el qüestionari de les 4 pinzellades per conèixer millor qui està darrere dels nostres comerços, la secció Entitats per conèixer les entitats socials i culturals de Gràcia i a més inclourà un dossier especial el TOT Nadal dedicat als actes programats per aquestes festes, a més d’articles interessants sobre el nadal i entrevistes.

ANUNCIA’T I DISTRBUEIX EL TOT |

Per aquest motiu també us proposem que si teniu un comerç, una botiga, una empresa i esteu interessats a promocionar els vostres productes o serveis de cara a la campanya de nadal 2016-2017, no dubteu en contactar amb nosaltres. D’aquesta manera promocionareu i donareu a conèixer la vostra marca i empresa i alhora colorareu en l’edició d’aquest segon número i a més passareu a ser distribuïdors. Si voleu contactar amb nosaltres ens podeu escriure al correu: publicitat@totgracia.com o bé omplir aquest formulari de contacte.

Cal recordar que el TOT Gràcia és un mitjà totalment privat i que viu gràcies a la venda d’espais publicitaris en els seus productes, per una banda revista en paper i per l’altre el portal digital www.totgracia.com

TOT GRÀCIA 2017 |

Així doncs al desembre tancarem el 2016 havent publicat dos números en paper, el d’agost dedicat a la festa major amb TOT FESTA MAJOR i el de desembre amb el dossier TOT NADAL.

A partir del 2017 l’equip del TOT es proposa convertir la revista en trimestral i per tant treure 4 números a l’any al carrer, coincidint amb les 4 estacions de l’any.