El Nou Patufet, celebra una Festa Oberta a Gràcia, diumenge dia 13 de març.

Nou patufetAmb motiu de la celebració de la Festa Oberta, l’escola Nou Patufet, en col·laboració amb les entitats socials Art Sostenible i ARTistLOVE, presentarà el proper diumenge 13 de març una iniciativa artística que té com a finalitat fer un treball col·laboratiu amb alumnes, exalumnes, famílies, amics, veïns i tothom que vulgui participar en que l’Escola Nou Patufet sigui una escola oberta al barri de Gràcia.

El col·lectiu d’ARTistLOVE guiarà als participants sobre tècniques artístiques dins de l’art urbà (muralisme, stencil, etc.) per pintar el mur del pati de l’escola Nou Patufet. El resultat final constarà d’un paisatge pintat amb estil lliure de manera guiada a nivell cromàtic, i inclourà les tres paraules que conformen el lema de l’escola: Amor, Estima, Passió.

Mostrar el potencial creatiu infantil i juvenil, fomentar el sentit col·laboratiu i donar a conèixer el potencial social, humà i educatiu de l’escola Nou Patufet són objectius d’aquesta intervenció artística en la qual podran participar nens i joves a partir dels 3 anys anys d’edat. També hi hauran altres activitats artístiques i d’oci obertes a tots els participants, com estampació de samarretes, tallers de plàstica, inflable, música en viu, i visites a l’escola per a les noves famílies que vulguin conèixer el centre.

Activitats |

A les 11.00h «Vivim del cuento» Contes explicats.

A les 11.30h Zumba.

A partir de les 12.00 h Música en viu amb Alma de Boquerón, La Banda de l’Escola de Música de Gràcia, Black i Carmen Aumedes.