El musical «El Rellotger de Gràcia» es podrà veure els dies 29 i 30 de setembre i l’1 d’octubre de 2017.

Fotografia: Josep Maria Contel.

L’abril de 2015 es va poder veure a ella mateixa gràcies a la representació de l’obra ‘El Rellotger de Gràcia’, basada en la novel·la de Joan Lafarga i amb la posada en escena amb dramatúrgia d’Enric Sunyol, dins dels actes de commemoració del 150è aniversari del Campanar de Gràcia. Més de 1.400 persones van poder veure l’obra, que va comptar amb la participació de més de 200 persones integrants de les 15 entitats de culturals de Gràcia.

Aquest octubre, gràcies al gran èxit de públic s’estrenarà la versió musical basada en la mateixa novel·la amb una adaptació teatral i direcció musical a càrrec d’Enric Sunyol, amb Lluís Velasco com a encarregat d’adaptar les peces musicals i amb la direcció musical Juan Diego Fidalgo. ‘El Rellotger de Gràcia, el musical’ s’ha basat exclusivament en la part històrica, que ens porta per la inauguració del Campanar de Gràcia, la Revolta de les Quintes, l’estrena d’El Cant de la senyera…

Un musical pel qual s’ha fet una exhaustiva recerca de cançons emblemàtiques de compositors i grups de pop català, com per exemple Lluís Llach, Sau o Els Pets, entre d’altres, les lletres i esperit dels quals s’ajusten quasi a la perfecció al contingut de l’obra. Hi podrem escoltar cançons tan conegudes com «Bon dia» o «País petit». En aquesta nova proposta hi participen més de 70 intèrprets, entre cantants, actors i actrius, figurants, cors, i si hi sumem l’equip tècnic representen un total de més de 100 persones que ens portaran a redescobrir de nou la història de Gràcia.

Recordeu que podreu veure i gaudir l’obra els dies 29 i 30 de setembre a les 21.00h i l’1 d’octubre a les 17:30h al Teatre de la Sala Montseny al Carrer Montseny 31-39 de Gràcia. Per saber-ne més o comprar ja les vostres entrades ho podeu fer a través daquesta pàgina web oficial.