El LEM 2021 encara la tercera setmana mantenint l’èxit de públic i crítica

El LEM segueix amb la seva programació aportant noves sonoritats i propostes artístiques a Gràcia. Aquest cap de setmana la música segueix de la mà de Laia Carbonell, Roser Gabriel, Daniele Ledda i la presentació del projecte ‘Esmolets’.

La segona setmana del LEM va cloure amb un gran èxit de públic i crítica. Les actuacions de Dr. Truna i Mireia Tejero, d’una banda, i de Núria Andorrà, per l’altra, van tenir una molt bona acollida i van servir per preparar una tercera setmana de festival que tindrà lloc divendres i dissabte.

Propostes per aquest cap de setmana |

El primer d’aquests dies, aquest divendres 15 d’octubre serà al Convent de Sant Agustí, tindrà lloc l’estrena del projecte ‘Esmolets’ d’Eli Gras, Lula Thomas i Marina H. Asciutti i un concert de l’artista sard Daniele Ledda, que durà a Barcelona el seu projecte ‘Clavius’, per a què ja s’ha obert la venda d’entrades anticipades. Pel que fa al segon, serà aquest dissabte 16 d’octubre al Centre de Barri Can Carol, a Vallcarca, i consistirà en una trobada entre la poeta Laia Carbonell i l’acordionista Roser Gabriel, en un dels Encontres en l’Espai Temps organitzats per Gràcia Territori Sonor, sessions de lliure improvisació entre artistes que mai no han tocat junts.

El Dispositiu LEM – Encontre Internacional de Músiques Experimentals de Barcelona, que arriba a la seva 26a edició, continuarà fins el proper 30 d’octubre, i es pot consultar tota la informació i també adquirir entrades pels esdeveniments vinents en aquesta web.