El Grup de Teatre El Centre presenta “La senyora Florentina i el seu amor Homer” els dies 7, 8 i 9 de febrer de 2020

Fotografia: El Centre

El segon cap de setmana de febrer de 2020 el Grup de Teatre d’El Centre Moral i Instructiu de Gràcia ens ofereix l’obra teatral de Mercè Rodorera «La senyora Florentina i el seu amor Homer». Hi haurà tres funcions, la primera serà el divendres 7 de gener a les 22.00 hores, la segona el dissabte 8 a les 22.00 hores i el diumenge 9 de febrer a les 18.00 hores.

L’autora |

Mercè Rodoreda essencialment novel·lista, té conegudes 4 peces teatrals. Una d’elles és la que podrem veure a l’escenari «La Sra. Florentina i el seu amor Homer», reflecteix un calidoscopi de vides i vivències, caràcters i sentiments de dones, que són l’essència de l’esperit femení de l’autora, obligada a casar-se amb el seu oncle quan era joveneta. L’espai de l’obra ens situa en una Barcelona de principis anys cinquanta del S.XX. La Sra. Florentina, per amor al seu Homer segueix soltera, però envoltada d’unes veïnes i grans amigues que es defineixen: «Entre totes som fortes. Fem un bon nus» – Júlia.

Podeu fer la vostra reserva d’entrades al 93 218 19 64 de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 17 a 20:30 hores. Preu entrada general: 11€. Preu entrada reduïda: 6€