El Grup de Teatre del Centre Moral presenta l’obra “Medea Redux”

El grup de teatre del Centre Moral i Instructiu de Gràcia, puja novament a l’escenari del seu teatre, aquest cap de setmana per representar l’obra «Medea Redux«.

La mitologia grega ens ha dut una infinitat d’històries i d’autors, Eurípides en particular, destaca per la seva labor en ressaltar els aspectes més commovedors de Medea, associant-los amb un personatge desequilibrat per la infidelitat del seu marit i trastocada per la gelosia i l’amargura, fins al punt de matar els seus fills en un atac de desesperació. D’aquest clàssic grec pren la inspiració, «Medea Redux«, escrita el 2002 per l’autor estatunidenc Neil LaBute com a part de «Bash: LatterDay Plays» -un conjunt de tres obres curtes: Iphigenia in Orem, A gaggle of saints i Medea Redux–, una obra que resumeix la vida d’una dona que als 13 anys es va veure obligada a «créixer de cop en un parell de segons.

L’acció té lloc en un únic acte i espai: la sala d’interrogatoris d’una comissaria de policia. Allà, la protagonista, atrapada entre el present i el passat, davant d’un agent invisible, va descobrint els motius pels quals es troba en aquell lloc, comença a detallar la relació que va mantenir a l’adolescència amb el seu professor de secundària i les conseqüències derivades d’aquesta relació: l’embaràs i el naixement del seu fill i la tragèdia posterior que fa un tomb de 360° a la Medea d’Eurípides al final de la història.

Podreu gaudir de l’obra durant tres dies, el divendres, 2 de juliol a les 21:00 hores, dissabte, 3 de juliol a les 21:00 hores i diumenge, 4 de juliol a les 18:00 hores. El preu de l’entrada és d’11 euros i les podeu adquirir a través d‘aquesta web.