EL Gran Recapte arriba als 4,7 milions de recaptació

Aquest cap de setmana es va celebrar una vegada més El Gran Recapte, la recollida d’aliments per al Banc dels Aliments, tot i que enguany va ser diferent de les altres edicions, ja que a causa de la pandèmia de la Covid-19 es va haver de fer de forma virtual, i per primera vegada amb donatius econòmics en línia.

Al final les donacions als 3.493 establiments que s’ha adherit al Gran Recapte, dels Bancs dels Aliments catalans, ha arribat a la xifra de 4,7 milions d’euros el que representaria un 45% del que es va aconseguir l’any 2019.

Segons Lluís Fatjó-Vilas, director del Banc dels Aliments de Barcelona declara «Estem molt agraïts a tots aquells que han participat en el GR; i les quantitats donades per donant, son una manifestació de les dificultats que en aquests moments tenen les economies de les famílies. Des del Banc dels Aliments, seguirem esforçant-nos per continuar amb el nostre compromís de donar servei a les persones vulnerables».

Les xifres |

Aquest any hi han participat un total de 6.810 voluntaris, s’han habilitat 3.493 punts de recollida, d’aquests 3.493 són mercats municipals i petits comerços.