El gracienc Jordi Pérez, escollit Barber de l’Any 2018

Jordi Pérez, director creatiu de La Barberia de Gràcia, va aconseguir el passat diumenge 20 d’octubre el premi al Barber de l’Any 2018 en el certamen organitzat per Barberías Con Encanto, l’associació de barberia més important del país. Aquests premis, els més destacats del sector, reuneixen cada any als millors barbers d’Espanya en una gala que ja s’ha convertit en una de les dates ineludibles pels professionals de la barberia espanyola. Pérez s’emporta aquest premi en la seva quarta nominació consecutiva al títol, categoria en la qual ha estat finalista en 5 de les 6 edicions dels premis,tot i queja pot presumir d’haver guanyat el premi a la Millor Barberia el 2014, i el guardó a la millor col·lecció pel seu treball Grey Fringes 2018.

Els premis Barberías Con Encanto els lliura anualment l’associació homònima, creada amb l’objectiu de dotar de visibilitat, difusió i prestigi al sector de la Barberia, que actualment viu un dels seus moments de màximes plendor. Enguany, l’acte d’entrega dels premis es vacelebrar a la Sala Orient d’Ifema a la ciutat de Madrid.

Jordi Pérez està vivint un dels seus moments professionals més dolços. El passat 6 d’octubre va desfilar com afinalista en els prestigiosos International Visionary Award celebrats a Londres, i aquest dissabte 19 de octubre va presentae el lliurament de les certificacions de qualitat de The Qhair. Aquest acte es va convertir en un moment molt especial per a Jordi al rebre, per sorpresa, la renovació de les tres estrelles de qualitat que atorga aquesta entitat, el màxim reconeixement de qualitat del sector. La Barberia de Gràcia es converteix, d’aquesta manera, en laprimera perruqueria del país que aconsegueix renovar aquest segell de qualitat