El friquis també juguen (al llit)

Friquis i sexe? Potser a algú pot pensar que ser friqui no és molt compatible amb tenir una vida sexual especialment activa, però també ens costa imaginar-ho amb els nostres pares i és evident ens equivoquem. I si a sobre afegim una dosis de joc a l’equació, segur que ens trobem davant d’un grup amb un entusiasme per sobre de la mitja. Ara farem un recull d’algunes joguines sexuals amb les que de ben segur els més friquis (ho reconeixin o no) completarien a la seva col·lecció de gadgets del plaer.

Desenfunda l’espasa

El món friqui està ple d’èpica, de batalles i guerres. Entremig de totes aquestes històries les hormones revolotegen boges, amb lluites de poder dins i fora del llit. Si pensar en això ja us entona potser us interessa una espasa en forma de penis amb gran empunyadura. Les aventures amb ella són inacabables. Segur que acabeu cridant la famosa frase de He-man: tinc el podeeeer!

2001, Odissea Sexual

Pels fans de la ciència ficció i les experiències còsmiques, el millor és el penis de silicona d’estètica futurista que sembla tret de la pel·lícula Alien. Afegiu-vos al grup de la tinent Ripley dels que han gaudit d’experiències sexuals d’un altre planeta.

Seguint amb les criatures espacials seductores, dels més sorprenents en disseny són els masturbadors masculins translúcids. Una fricada interessant per posar una mica de fantasía al vostre llit.

Preu per preu, sabates grosses

Si la vostra obsessió és la mida i us van les coses grans, al mercat hi ha molta varietat de dildos gegants de més de 20 cms. Alguns ejaculen i tot. Plaer enorme i real.

I si no teniu el cos (ni cap forat) a punt, potser preferiu un massatge excitant. D’aquests que comences destensant el clatell i acabes en rebolcada. Si és així, els aparells de massatge de gran format són ideals.

Pels amics dels animals

Si el vostre punt freak està relacionat amb els animals, això us encantarà. Amants de la vida submarina? Pops succionadors de clítoris. Campestres psicodèlics? Conillets de colors vibradors. Fantasies amb el conte de Caputxeta? Plug anal amb cua de llop

I encara ens hem deixat coses, n’hi ha per tothom. No us faci vergonya treure passejar el friqui que porteu a dins, que també té dret a passar-s’ho bé!

Per Marta Molas d’amantis Gràcia.