El Festival Tradicionàrius acull una nit de música tradicional, cuplets, poesia, i erotisme aquest 15 de febrer

Fotografia: Eròtic Giust

Aquest divendres 15 de febrer de 2019 el Festival Tradicionàrius acull una nit de música tradicional, cuplets, poesia, humor i moviment eròtic amb dos grups de l’escena més jove del folk actual, per una part podrem veure en directe a Mousse de Parrús i Eròtic Giust.

Mousse de Parrús ens presenta; Jo vull ser miss. Un espectacle que vol recuperar la màgia del Paral·lel, a través de l’humor, l’erotisme i la sàtira social, Mousse de Parrús aposta per la sonoritat del cuplet català portant-lo a l’actualitat i fent partícip al públic d’una nit de vedettes enganyades, músics desheretats, venedors de versos i subhastadors d’anècdotes. Dirigits per Júlia Vincent, Carmesina Pons Tena (veu), Bernat Duran Pons (violí i joguines) i David Delgado García (guitarra i joguines).

La segona proposta de la nit, ens arriba amb la proposta d‘Eròtic Giust, provocació, languidesa, insinuació i deler són algunes de les arestes d’aquest particular univers eròtic que vuit músics construeixen al llarg d’un espectacle que combina arts escèniques, poesia i prosa. La idea original de l’espectacle neix de la mà de Marcel Casellas, que fa uns anys va llegar algunes de les cançons a aquest grup de músics els quals van anar refent i amanint textos i melodies fins a cuinar l’espectacle que presenten al Tradicionàrius. Amb una mirada oberta, la proposta recull des de textos escrits per l’ocasió fins a d’altres que tenen molts segles d’història, passant per la formalitat més clàssica, la sensibilitat més delicada o el llenguatge més directe. Tots mostren diferents tipus de passions que poden despertar les relacions humanes en totes les seves formes i colors.

Informació d’interès |
Divendres 15 de febrer de 2019
22 h – CAT Centre Artesà Tradicionàrius
Taquilla: 12 € / Anticipada: 10 €
Entrades anticipades a www.entradium.com