El Festival Tradicionàrius acull la presentació de dos treballs discogràfics el de Corrandes són corrandes i Guillem Anguera el 2 de març.

El Festival Tradicionàrius segueix amb la seva programació, i acull la presentació de dos treballs discogràfics de dos grups de la nova fornada del folk català. Corrandes són corrandes presenten el seu primer disc «Lligadetes amb un fil» amb una actuació carregada de reivindicació per la llibertat d’expressió, i Guillem Anguera presenta el seu últim disc «14 km» amb un repertori de cançons expressives i un directe molt potent.

Corrandes són corrandes |

El grup de cançó improvisada i música tradicional Corrandes són Corrandes prepara la presentació de «Lligadetes amb un fil», el seu primer treball discogràfic, en primícia exclusiva a la ciutat de Barcelona. La presentació barrejarà el repertori del disc amb lletres que parlaran sobre l’actualitat amb una clara reivindicació a la llibertat d’expressió tan amenaçada i atacada els últims dies. 4 músics i cantadors que amb un seguit de sorpreses no deixaran indiferent al públic. Tot en base un repertori de música tradicional provinent de la recerca, però amb una clara frescor i vivacitat a mans de la sàtira, humor i força que desprenen aquests quatre músics. La presentació comptarà amb alguna col·laboració sorpresa. Una qualitat assegurada per capgirar l’actualitat amb un arrelament a la terra.

Guillem Anguera |

Guillem Anguera ens ofereix un directe molt personal, sensible i potent a la vegada. Música instrumental, amb temes de collita pròpia, en què l’acordió diatònic és l’instrument principal i que ve acompanyat amb uns músics de luxe amb una gran trajectòria professional. Cançons lentes amb gran expressivitat i amb delicades harmonies, juntament amb d’altres melodies molt més rítmiques i alegres conformen aquest espectacle que barreja estils i que no deixarà a ningú indiferent.

La presentació dels esmentats discos i posterior concert serà el proper divendres  2 de març de 2018, 22.00 h al CAT Tradicionàrius.