El Festival Sonamos Latinoamérica arriba a Gràcia a La Sedeta els dies 5, 6 i 7 d’octubre de 2018

Aquest 2018 un nou festival musical arriba a Gràcia, es tracta del Festival Sonamos Latinoamérica. Després de més de 10 anys de trajectòria a Amèrica i uns quants a Europa, aquest any Barcelona es suma al circuit europeu del Festival amb diversos concerts a La Sedeta. Una oportunitat única per gaudir de la millor música llatinoamericana en directe. Serà els dies 5, 6 i 7 d’octubre de 2018. Segons els organitzadors el festival és un espai per a la difusió de la música i cultura popular d’Amèrica Llatina. Creada en Santa Fe, Argentina el 2006, té la intenció d’obrir camins en diversos països d’Amèrica Llatina en la major mesura possible, generant d’aquesta manera un esdeveniment sense precedents i una gran manifestació cultural de vocació llatinoamericana.

A l’Argentina h i hi ha hagut edicions a les principals ciutats: Santa Fe, Paraná, San Marcos Sierras (Córdoba) i Buenos Aires, a més de tres edicions a Veneçuela entre 2010 i 2012. A les ciutats colombians de Bogotá i Medellín el festival es diu «Latinoamérica en Concierto». Seu de l’Urugua i va ser inaugurat el 2012, amb importants presentacions internacionals a Montevideo i Paysandú.

L’objectiu per al 2018 és que Barcelona es sumi al circuit europeu del Festival, amb actuacions a diversos espais de la ciutat, entre ells el centre Cívic La Sedeta. El Festival es farà a diferents setmanes d’octubre, per tal de facilitar que les formacions musicals procedents de Llatinoamèrica puguin actuar a les diverses seus europees del Festival, on seran acompanyats per agrupacions folklòriques de cada país.

Programació Festival Sonamos Latinoamérica La Sedeta 2018 |

Divendres 5 d’octubre, 21 h: Trio Picaporte (Colòmbia) i Kurepí (Argentina)

Dissabte 6 d’octubre, 21 h: Guitarpa Dúo (Veneçuela) i TriOrgánico (México)

Diumenge 7 d’octubre, 12 h: Kurupies Dúo (Argentina). Concert-vermut al porxo del centre.