El divendres 12 cita amb la campanya de donació de sang «Sang Blava»

Fotografia: David Ramon

El pròxim divendres 12 de març arriba a Gràcia la campanya de donació de sang anomenada «Sang Blava». Aquesta campanya neix de diverses entitats gracienques en què fan una crida a fer una donació de sang als veïns dels barris de Gràcia, així doncs qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi diversos requisits com que ha de tenir una edat compresa entre els 18 i 75 anys, pesa uns 50 quilos o més de pes corporal, podran fer-se donants de sang.

Com hem dit abans, la iniciativa de «Sang Blava» neix gràcies al Banc de Sang i Teixits i els Castellers de la Vila de Gràcia, amb el suport del districte i d’altres entitats com són el Col·lectiu d’entitats culturals històriques de Gràcia G6, la Coordinadora de Colles de Cultura, l’Associació de Donants de Sang de l’Hospital Sant Pau, la colla de diables, i les associacions de veïns i comerços de Gràcia.

El punt de donació serà a l’Espai Albert Mussons al carrer Alzina número 7 i l’horari serà de 17.00 a 21.00 hores. Això si, i a causa de la situació sanitària, per tal de poder ser donant les persones interessades hauran de demanar cita prèvia en aquesta web.