El diumenge 21, Pregó de Sant Medir.

sant medir 16Jordi Costa, periodista esportiu de RAC1 i gracienc , serà el pregoner de les festes de Sant Medir 2016. L’acte tindrà lloc a les 12,45 des del balcó del districte de Gràcia. Amb el pregó es dóna tret de sortida a la festa dolça que omplirà de caramels els carrers de Gràcia.

El pregó del diumenge 21 de febrer es viurà de manera festiva començant a les 11,00 a la Plaça de la Vila de Gràcia amb la passejada a cavall per a tothom, els tallers infantils de jocs i manualitats amb bastoners, gegants i trabucaires.

Paral·lelament, a la Plaça Trilla començarà la concentració dels banderers de les colles on es troba el monument a les colles de Sant Medir i tindrà lloc la tradicional ofrena floral . Posteriorment , una cercavila encapçalada pels banderers i les colles de cultura popular faran un recorregut pels carrers c/Santa Magdalena, c/Trilla, c/Santa Rosa, c/Badia, c/Astúries, Travessia de Sant Antoni, c/Montseny, c/Sant Joaquim, c/Planeta, Plaça del Sol , c/Xiquets de Valls, Travessera de Gràcia, c/de Mariana Pineda fins arribar a la Plaça de la Vila.

Al balcó de la seu del Districte tindrà lloc l’acte de col·locació de les 24 banderes de les colles i la de la Federació i a continuació començarà la lectura del pregó.

La Federació de Colles de Sant Medir, amb el suport de les Colles de Cultura Popular de la Vila i del Districte de Gràcia, són els encarregats d’organitzar i animar la festa del pregó de Sant Medir.

PROGRAMA DEL DOLÇ PREGÓ

11 h – Tallers infantils, jocs i volta amb cavalls per a nens i nenes a la plaça de Vila

11 h – Concentració de la Federació i les 24 colles amb els seus abanderats a la plaça Trilla. Ofrena floral.

11.30h – Cercavila amb les Colles de Cultura de Gràcia.
Inici: Plaça Trilla, carrer Santa Magdalena, carrer Trilla, carrer Santa Rosa, carrer Badia, carrer Astúries, Travessia de Sant Antoni, carrer Montseny, carrer Sant Joaquim, carrer Planeta, Plaça del Sol, carrer Xiquets de Valls, Travessera de Gràcia, carrer de Mariana Pineda i Plaça de la Vila de Gràcia. 

12.30 h – Col·locació de les 24 banderes de les Colles i la bandera de la Federació al balcó del districte

12.45 h – Pregó des del balcó del districte de Gràcia.