El dissabte 11 de gener es celebra l’edició de la Lali Jove 2017.

Enguany des d’El Consell de la Joventut de Barcelona, ja tenen tancada una nova edició de la Lali Jove, un espai festiu de les associacions, transformat en la festa major juvenil i associativa de Barcelona, que enguany està dedicada a reivindicar l’ús de l’espai públic sota el lema «Sacsegem places i carrers!».

El dissabte, 11 de febrer , podreu trobar un munt d’activitats obertes a infants i joves al Moll  de la Fusta (Moll de Bosch i Alsina). A la tarda, a partir de les cinc, tothom qui ho vulgui podrà  participar als diferents tallers simultanis per a joves i infants organitzats pels diferents  Grups de Treball formats per entitats juvenils de Barcelona. Entre aquestes activitats trobareu  l’inflable “Reciclar saltant”, el taller “Deixalles? Sóc sostenible! Rebaixes? Tinc l’armari ple!” per reflexionar sobre el consum responsable o el circuit de mobilitat i el taller “Mira  com pinto” , activitats de sensibilització a la diversitat funcional . També es posaràn en pràctica  alguna de les activitats de la guia Entre Terres.

Al vespre començaran els concerts, aquest any amb un cartell  encapçalat per Oques  Grasses. També actuaran Tremenda Jauria, “cumbiatón” reivindicatiu i feminista, 9son, rumba  catalana amb ritmes cubans, Radicat District, rock i punk que crida a la revolta i Ice Crime, el  rock – soul que va guanyar la darrera edició del Festival Brot. Durant el concert, es disposarà de  dos espais de sensibilització i atenció directa: la Carpa SOM.nit està dirigida a informar, prevenir i  reduir els riscos associats al consum de drogues (d e 22:00 a 02:00h) i la Carpa de LaliJoveAntimasclista per sensibilitzar al voltant d’aquest problema i atendre possibles casos  d’ agressions masclistes.

Programació i horaris |

De 17 a 20h: Activitats infantils i tallers per a joves:

• Estima en colors: Gimcana de cinc activitats per donar visibilitat a la diversitat afectivo – sexual  i de gènere.

• Cultura dispersa i Oci alternatiu: un món de jocs i activitats diferents que ens apropen a  l’Univers Alternatiu.

• Ràdio associativa: Podrem parlar amb les entitats que preparen la Lali Jove 2017 i deixar els  micros oberts a la participació de tothom. Amb Boca Ràdio .

• Entre Terres: espai per reflexionar al voltant de les migracions, l’exili i les persones refugiades.  Per saber – ne més: entreterres.org

• Inflable perquè els infants aprenguin a reciclar tot saltant . Reciclar Saltant !

• Mobilit at: circuït de mobilitat impulsat per entitats de diversitat funcional. Amb la JUP i  Federació ECOM.

• Deixalles? Sóc sostenible! Rebaixes? Tinc l’armari ple! Un espai per reflexionar sobre el  model actual de consum, els residus i la reutilització de mater ials diversos, a través de diversos  jocs i activitats. Amb Servei Civil Internacional.

• Salut: un taller per abordar qüestions de salut de manera amena i divertida. Amb L’ AECS – L’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut.

• Mira com pinto: Activit at de sensibilització sobre diversitat funcional en què es podrà pintar  amb diferents parts del cos! Amb la Federació ECOM.

• Es busca sang fresca! Per a joves, familiars i acompanyants hi haurà una unitat mòbil de  donació de sang. Amb el Banc de sang i teixits.

A partir de les 19.30 hores concerts amb |

Ice Crime, Radical District, 9son, Tremenda Jauría i Oques Grasses.