El dissabte 1 de febrer concert al Centre Moral de «La Sant Andreu Jazz Band» dirigida per Joan Chamorro

Fotografia: Cedida

El proper 1 de febrer de 2020, al teatre del Centre Moral i Instructiu de Gràcia hi haurà un concert a càrrec de «La Sant Andreu Jazz Band» dirigida per Joan Chamorro. Aquesta orquestra està composta de vint-i-tres músics menors de vint anys, i ha participat en nombrosos festivals i concerts de jazz, fent gaudir als espectadors amb una música plena de ritme i de swing.

La formació |

La «Sant Andreu Jazz Band» és el resultat més visible d’un projecte que va començar l’any 2006 amb Joan Chamorro a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu per aconseguir que nenes i nens aprenguessin música i coneguessin el jazz fins a convertir-se en fantàstics intèrprets, alguns dels quals com Andrea Motis, Eva Fernández, Alba Armengou o Elia Bastida ja tenen els seus propis i exitosos grups.

Per al Centre Moral segons els seus responsables poder programar la «Sant Andreu Jazz Band» a l’escenari del teatre de l’entitat representa un esforç important, però que l’entitat tenia ganes de poder oferir als socis i amics de «El Centre», un excel·lent comiat de les activitats de jazz que s’han realitzat amb motiu del 150 aniversari del «Centre».

Així doncs des d’avui ja es poden comprar les localitats per al concert d’aquest 1 de febrer de dilluns a divendres, a Ros de Olano, 9 de 17 a 20 hores. Entrada socis del Centre: 23€, i entrada General: 28€