El dimarts 4 de gener de 2020 s’aixeca el Campament de les Carteres Reials a Gràcia

Fotografia: Fundació Festa Major de Gràcia

Aquest dimarts 4 de gener de 2022 els més menuts de Gràcia tenen una nova cita al Campament de les Carteres Reials, per a poder-li fer entrega de les seves cartes dirigides a Ses Majestats els Reis d’Orient.

Així doncs en El Campament de les Carteres Reials estarà ubicat al claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri, al carrer del Sol, 8, i l’horari de visites serà el dia 4 de gener de 2022 des de les 10:30 hores fins a les 14:30 hores i a la tarda i de 16.00 hores fins a les 20:30 hores. Per visitar el campament i les Carteres Reials no caldrà fer cap reserva prèvia, tan sols dirigir-se a la porta i esperar a la cua per tal de poder entrar al recinte amb un aforament controlat per l’ocasió.

Visites guiades al Campament |

Aquest any com a novetat es podrà entrar al Campament amb una visita guiada per conèixer més a fons la història de les Carteres Reials. El recorregut s’iniciarà a l’exterior del Claustre de Sant Felip Neri, al mateix carrer del Sol, i una patge del seguici de les Carteres atendrà als visitants. Aquestes visites són també gratuïtes, però requereixen reserva prèvia. La reserva es podrà fer efectiva a partir del 31 de desembre a les 10.00 hores del matí. Per tal de garantir que puguin accedir al grup el nombre més gran d’infants. L’organització demana que tan sols vagi un adult acompanyant per infant o que un acompanyant vetlli per més d’un infant a l’hora. Podeu fer les reserves de les visites de les 12 hores en aquesta web, la de les 17.30 en aquesta pàgina i finalment el darrer horari el de les 19.00 hores