«El Conte de Nadal» de la Companyia La Trepa arriba a les 200 funcions

Fotografia: Jove Teatre Regina

El diumenge dia 15 de desembre de 2019 la companyia resident del Jove Teatre Regina celebrarà la representació número 200 de l’obra «El Conte de Nadal». Així doncs aquestes festes és la setena temporada que la companyia del teatre posa sobre l’escena des de l’any 2005 l’obra i text de Charles Dickens. La idea de representar aquest clàssic nadalenc neix de voler deixar reposar l’espectacle que durant vuit anys havia pujat a l’escenari cada Nadal; «Els Pastorets Súperestel«.

Amb la intenció de donar relax al musical rock dels Pastorets, el Jove Teatre Regina va apostar per oferir una versió dinàmica i musical del text de Dickens. Amb set temporades d’èxit sota el braç des del 2005, «El conte de Nadal» s’ha consolidat com un espectacle que mou sentiments, fet amb dignitat i molta professionalitat per part dels 9 actors que la fan possible.

Així doncs la companyia celebra la representació 200 de l’espectacle i ho farà oferint una copa de cava i un tall de torró entre tots els assistents. L’obra també es podrà veure dissabte 14, el diumenge 15, dissabte 21, diumenge 22 i dilluns 23 de desembre de 2019.