El Comerç de Gràcia torna a sortir al carrer aquest dissabte 1 d’octubre de 2016.

Fotografia: David Ramon.
Fotografia: David Ramon.

Amb l’arribada de la tardor Gràcia torna a celebrar el proper dissabte 1 d’octubre una jornada de comerç al carrer. Centenars d’establiments omplen d’animació comercial tots els racons del barri i també s’hi han programat activitats d’entreteniment, degustacions i mostres d’artesania. Un total de dinou associacions de comerciants participaran en aquesta jornada de comerç al carrer amb un programa d’activitats per a totes les edats. Hi haurà ofertes especials, disseny i creativitat, tast i gastronomia, artesania i oficis i un munt d’activitats per a tothom. A més a més, aquesta edició coincideix amb la pacificació del carrer Gran de Gràcia, que estarà tallat a trànsit de 9h a 22h i la Festa Infantil de l’Esport a Gràcia, que omplirà d’activitats infantils la travessera de Gràcia entre els carrers Escorial i Nàpols.

Les associacions de comerciants, de veïns i els eixos comercials de la Vila de Gràcia, el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova i Vallcarca treuran les botigues a l’aire lliure per donar-se a conèixer i fomentar el comerç de proximitat, enmig d’activitats infantils i populars. La jornada de botigues al carrer del comerç de proximitat s’han convertit en una tradició consolidada que té una gran acollida (també hi ha l’edició de primavera), no només entre els veïns de cada barri, sinó també entre visitants d’altres indrets de la ciutat. Aquesta iniciativa, a més de portar el comerç al carrer, permet descobrir la qualitat i diversitat dels establiments i serveis que formen part de l’entorn més pròxim.

El carrer Gran de Gràcia i alguns trams de carrers estaran tallats al trànsit des de les 9h i fins les 22h, aquí podeu consultar-los tots. Per aquest motiu, algunes línies d’autobús poden modificar el seu recorregut.

Associacions participants |
Associació de comerciants Nova Travessera i Claret de Baix
Associació de comerciants Plaça Joanic i Entorns
Associació de comerciants del carrer Bailèn i Entorns
Associació d’artesans de Gràcia
Associació de comerciants del carrer Astúries
Associació de comerciants Gran de Gràcia
Associació de comerciants Travessera de Gràcia Casc Antic
Associació de comerciants Travessera Centre
Associació de veïns, veïnes i comerciants de la Plaça del Diamant i Entorn
Associació de comerciants de la Plaça Lesseps
Associació de comerciants Portal de la Llibertat de Gràcia
Associació de comerciants de la Plaça Vila de Gràcia i Rodalies
Associació de comerciants del carrer Verdi de Baix i Rodalies
Associació de comerciants la Nova de Torrijos
Associació de comerciants la Nova de Torrijos de Baix
Associació de Vallcarca i Rodalies
Associació de comerciants del carrer Ramón y Cajal
Creadores del Projecte Minerva.