El Cicle Hamaques torna al C.A.T.

CAT

Hamaques és el cicle de concerts de música tradicional i popular d’Amèrica Llatina de Casa Amèrica Catalunya. A partir d’una visió àmplia el cicle difon tant les músiques més autóctones com les que responen a revisions modernes i personals del repertori tradicional del continent. Des de l’octubre de 2014 col·laboren amb el C.A.T. i ara, durant el mes de maig, hem programa 4 concerts, en col·laboració també amb la EIXIB (Exposició Iberoamericana de música), de grans formacions i artistes llatinoamericans.

Divendres 8 i dissabte 9 de maig de 2015 al C.A.T.

Arriba la quarta edició del Violinàrius, el cap de setmana dedicat a un seguit d’activitats amb el violí tradicional com a centre d’atenció principal a la Vila de Gràcia. Enguany tindrà lloc els propers 8 i 9 de maig de 2015 amb músics i grups del Piemont, Occitània i Catalunya. S’han programat un seguit de propostes lligades a l’aprenentatge, la divulgació i la trobada entre músics, balladors i interessats del violí. La presentació oficial a Catalunya del grup A TOTS CRINS, format pels músics occitans Basile Brémaud, Mana Serrano i Perrine Bourel, la catalana Anaís Falcó i el piemontès Gabriele Ferrero, serà el plat fort del cap de setmana. Aquest intercanvi permet conèixer una altra manera de fer i pensar al voltant del violí, el violoncel i el ball però molt coincident, a la vegada, amb la nostra.

Manel Camp Quartet i La Banda del Memorial Cuadra, Dijous 28 de maig a les 21h.

Quan arriba Corpus hi ha concert de La Banda del Memorial Ricard Cuadra al C.A.T.; baixen de Berga i ens presenten la suite de músiques de La Patum, en concert únic a tot Catalunya, abans dels actes del cap de setmana de Corpus. Enguany han convidat el polifacètic pianista i compositor manresà Manel Camp acompanyat per músics de primer nivell,  tots ells solistes amb els seus respectius projectes, per adaptar i interpretar alguns dels temes de La Patum. 

Com sempre podeu tenir tota la informació actualitzada del C.A.T. a la seva web.