El Centre obre portes amb nous tallers per aquest primer trimestre

Foto: Arxiu TOT GRÀCIA

Després d’una primavera complicada i de les vacances d’estiu el Centre Moral i Instructiu de Gràcia reprèn la seva activitat aquest dilluns 7 de setembre. L’horari d’obertura durant aquest mes de setembre serà de dilluns a divendres de 12:00 a 23:00 hores. Dissabtes, diumenges i festius romandrà tancat. Amb l’obertura del nou curs, el centre ha pres totes les mesures d’higiene i seguretat necessàries perquè el retrobament amb l’Entitat sigui segur.

A més el Bar del Centre també inicia la seva activitat dilluns. Durant aquest mes de setembre es podrà fer ús del Bar del Centre de dilluns a divendres de 16:30 a 23:00 hores. Dissabtes, diumenges i festius, tancat. Pel que fa a les mesures sanitàries el bar complirà també totes les mesures necessàries en matèria d’higiene i salut recomanades pel Departament de Salut de la Generalitat.

Activitats |

Així doncs la posada en marxa del centre i del bar, als matins també s’inicia el període de matriculació dels Tallers Matins fins al 30 de setembre. El curs comença el 5 d’octubre i, complint amb la normativa de seguretat i higiene, estem començant a confeccionar els grups.

En aquest primer trimestre, el centre oferirà tallers d’idiomes, d’arts escèniques i música i ball i de creixement personal amb classes de Ioga o el taller de memòria. Si esteu interessats a poder fer la vostra inscripció, poder fer-ho a través del telèfon 93 218 19 64 (de 12:00 a 20:00 hores)
o també a l’e-mail: elcentre@elcentregracia.cat