El Centre de Gràcia posa en marxa el 1r Cicle amb Veu de Dona a Gràcia

Durant els mesos de març i d’abril d’aquest 2021 podem gaudir d’una programació musical al Centre Moral i Instructiu de Gràcia. Ja que des de la direcció del centre s’ha apostat per posar en marxa el 1r Cicle amb Veu de Dona a Gràcia. El cicle començarà el diumenge 7 de març a les 18.00 hores, acte que s’emmarca dins els actes programats de la celebració del Dia Internacional de les Dones. Així doncs podrem gaudir del concert del Cor Musics On sota la direcció de Sheila García. Podeu comprar les entrades en aquesta web.

El diumenge 21 de març a les 12.00 hores, podrem gaudir dels «Contes fets de terra i aigua», a càrrec d’Elisabeth Ulibarri, acompanyada del guitarrista Paco Peñaranda, podeu adquirir les entrades en aquesta web. Finalment el diumenge 25 d’abril de 2021 a les 12.00 hores «Recital Passarel·les», cantar i dir« a càrrec de Ma Rosa Arrazola, i Clàudia Cabero, acte que s’inclou en la programació de la celebració de Sant Jordi 2021 per part del centre. Podeu comprar les entrades aquí.

El preu de les funcions oscil·la entre els 3 i 5 euros, i la programació es farà al Centre Moral i Instructiu de Gràcia al carrer Ros de Olano 9. Amb el suport del TOT GRÀCIA.