El Centre Cívic La Sedeta acaba aquest mes el cicle d’activitats «Març Violeta» programat al voltant del Dia Internacional de la Dona Treballadora

Durant tot el mes de març d’aquest 2019 el centre cívic La Sedeta anat programant una sèrie d’activitats sota el nom «Març Violeta» en relació al Dia Internacional de la Dona. L’objectiu d’aquest cicle, organitzat pels diversos serveis del centre cívic i algunes entitats de la zona, és celebrar i reivindicar els drets i la visibilitat de les dones als espais artístics, socials i polítics. La programació és molt variada i pretén arribar a tots els públics i a totes les edats. Tallers, un espectacle familiar, concerts i arts escèniques són només algunes de les activitats que tindran lloc al centre cívic fins al 30 de març. A continuació trobareu tota la informació que també podeu consultar.

De l’11 al 26 de març |
Exposició «Una dona important a les nostres vides i Una mirada en femení» organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats La Sedeta, Casal Infantil i Espai Jove La Sedeta.

Dimecres 20 de març |
A les 19.00 hores al Centre Cívic La Sedeta projecció del documental Treballadores del món.
A les 20.30 
hores al Centre cívic La Sedeta concert de gospel «La Sedeta Gospel Singers«.

El divendres 22 de maç |
Dins de la Grassonada Feminista, us proposen els concerts de PD KIVIS (21 h) i de PDZITAS (23 h) a la plaça de La Sedeta.

Dissabte 23 de març |
El dissabte 23a les 16.30 hores us proposen una jornada plena d’activitats i tallers per treballar diferents perspectives de gènere amb les joves i adolescents del barri. Autodefensa feminista, rols de gènere, violències de gènere, masculinitats, orientació del desig, sexualitat, etc. Activitat gratuïta adreçada a joves entre 12 i 17 anys.

Divendres 29 i dissabte 30 de març |
Cuidem, Cuidem-nos- Jornada sobre l’economia de les Cures. L’objectiu d’aquesta jornada, organitzada pel centre cívic La Sedeta i el Pla Comunitari Sagrada Família, és reflexionar entre totes i tots sobre com ens afecta la distribució i la capitalització de les cures. Es realitzaran diverses activitats que pretenen ser un espai de trobada i reflexió entre entitats relacionades amb les cures i el feminisme i persones afectades i/o interessades. Més informació en aquest enllaç.