El Casal Corpus Grup de Teatre presenta «Orgull i prejudici».

El Casal Corpus Grup de Teatre torna el pròxim mes de març amb el primer muntatge teatral d’aquest 2017. Es tracta de l’obra «Orgull i prejudici», una adaptació contemporània atemporal de l’obra clàssica del segle XIX, on les diferències econòmiques són un pes important en la unió matrimonial i les aparences són un mitjà per sobreviure en societat.

Una família de cinc filles, els Bennet, contempla la figura de la mare que busca, desesperada, un bon matrimoni per a aquestes, que veuran com se’ls imposa una faceta que cadascuna d’elles viu de manera diferent. Veuran les seves vides creuades per una important família rica que s’ha instal·lat a les rodalies, amb una matriarca que farà els impossibles per tenir el mínim contacte amb els Bennet. Jane Austen va publicar aquesta novel·la romàntica el 1813 i encara ara continua tenint rellevància per a molt de públic i molt de pes en la nostra literatura.

L’adaptació i direcció de l’obra és d’Èlia Lahoz de la novel·la clàssica de Jane Austen. Un total de catorze actors donen vida als personatges del muntatge teatral que es podrà veure el dissabte, 18 de març, a les 21.00 hores, i el diumenge, 19 de març, a les 18.00 hores a la Sala Montseny, al Carrer Montseny 31-39.