El Carnaval arriba ple d’activitats al Carrer Fraternitat.

cartell fraternitatEls veïns del carrer Fraternitat ‘de Dalt’ (entre Siracusa i Tordera) reivindiquen una Festa Major de Gràcia més per a la gent del barri i en especial que els matins de la festa major siguin per a la mainada amb activitats i tallers dissenyats per passar una bona estona en família. D’aquí neix la seva festa #vineajugaralcarrer oberta a tots aquells que vulguin recuperar l’essència de viure a Gràcia. Per aquesta raó t’esperen tots els primers dissabtes del mes, amb una temàtica i activitats diferents cada vegada. Aquest mes de febrer hi podrem trobar un Carnaval ple d’activitats.

Activitats per al dissabte 6 de febrer

El dissabte 6 de les 11.00 fins a aproximadament les 14:00, podrem participar amb els tallers propis de la gent que participa en el guarnit del carrer Fraternitat: màscares i complements carnavalescos, la creació d’un instrument musical i la creació de molinets de vent, ja que la reina Belluga en porta; també podrem gaudir de les bitlles fetes amb ampolles de plàstic reciclades i posaran la cua a l’ase que també són del carrer; i faran titelles d’escuma amb Teixint Connexions; dues mares bloggers Mamistarsblog i Myschicosyyo tenen un projecte amb llibres i faran: lectura lliure, intercanvi de contes, taller de punt de llibres i contacontes.

De 11.00 a 12.30 hi haurà sessió de maquillatge, per anar ben guapos i maquillats a la rua de la tarda; després podrem ballar amb el Trikilón i endolarem el matí amb una bona xocolatada! També hi haurà un concurs amb diferents premis.

Amb aquesta premissa de fer festa al carrer per als veïns cal destacar, que de cara a l’estiu, durant el mes d’agost la festa #vineajugaralcarrer serà tots els matins del 15 al 21 i seran sobre la temàtica del guarnit del carrer, encara per descobrir. També podreu trobar més informació a la seva pàgina de Facebook Oficial.