El Carnaval 2020 arriba a Gràcia des del 20 al 22 de febrer

Un any més Gràcia gaudirà de la festa del Carnestoltes a diversos espais com mercats, places i carrers que s’ompliran de diferents activitats iniciant-les com és típic el dijous gras.

El carnestoltes als Mercats de Gràcia |

Un any més els mercats municipals també participaran de la festa amb diverses activitats, el dijous 20 de febrer al Mercat de la Llibertat hi podrem degustar la típica botifarra d’ou acompanyada cava, amenitzant la festa amb Música i balls amb la Martxing Band i els ballarins de Swing Maniacs. El Mercat de la Llibertat celebrà la festa el dissabte 22 de febrer amb tallers infantils i amb un Dj. hi punxarà la millor música. El mateix dia el Mercat de Lesseps es decora amb motius del passat sota el tema «Tornem als anys 80» on a més podem participar del concurs infantil de disfresses amb tres premis de diverses joguines educatives, i finalment hi haurà taller d’activitats i xocolatada per als clients.

Rues i correcfocs |

El dijous 20 de febrer serà el torn de la Rua de Carnaval del Camp d’en Grassot que iniciarà el seu recorregut a la plaça de La Sedeta.

El dissabte 22 al barri d’El Coll celebrarà la seva Festa de Carnestoltes amb una Rua que iniciarà el seu recorregut a les 11.30 hores a la plaça Laguna Lanao, i a les 19.30 hores podrem participar del Correfoc que iniciarà el foc a la plaça de Salvador Allende.

El mateix dia La Vila de Gràcia també celebrarà la seva rua de Carnestoltes a partir de les 17.30 hores amb inici als Jardinets de Gràcia i fins a la plaça de la Vila.