El cap de setmana del 24 al 25 de juny torna la segona edició del L’EroStreet Festival.

Fotografia: Marc Dídac.

La segona edició de l’EroStreet Festival se celebrarà el proper cap de setmana 24 i 25 de juny al Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona (MEAM), situat en ple centre de la ciutat. L’espai, un antic palau que data del segle XVIII, ofereix un teló de fons immillorable per a aquest esdeveniment. L’ EroStreet Festival ens convida a parla sobre l’art del sexe i, per emmarcar-ho, els assistents estaran envoltats de nombroses obres d’art durant tot el cap de setmana.

El festival pretén donar veu a totes aquelles pràctiques o aspectes de la sexualitat que, per un motiu o un altre, han quedat tradicionalment relegades a un segon pla dins la nostra societat, per exemple: LGTB, poliamor, BDSM, món swinger, tantra, fetitxisme, pornografia o sexualitat en persones amb diversitat funcional. El públic assistent tindrà l’oportunitat de visitar els diferents estands on trobarà les últimes novetats en productes eròtics i podrà participar en els tallers teòrics i pràctics, com el de fel·lació o cunnilingus.

També ens permetrà conèixer professionals del sector, compartir punts de vista en diferents taules rodones o gaudir d’exposicions d’art eròtic. L’EroStreet Festival neix el 2016 amb l’objectiu de liderar un nou discurs sobre sexe i promoure una sexualitat sana, divertida i empoderadora. Es tracta d’un projecte impulsat per Sex Academy Barcelona, la primera acadèmia de sexualitat a Espanya i que compta amb la col·laboració de nombrosos professionals del sector.

Fotografia: EroStreet Festival.

Tallers, xerrades, actuacions i taules rodones |

Alguns dels tallers estrella de l’any passat tornaran a aquesta nova edició amb un format renovat, com és el cas del taller de «Sexe Oral», a càrrec de Mireia Manjón, o el de «Poliamor per a principiants», amb Ignasi Puig al capdavant.
Entre les novetats, aquest any trobarem tallers i xerrades sobre «Punt G i Squirting«, amb Lydia Parrilla, «Escriptura Eròtica» amb Sofia Beyond o «Masturbació Femenina & Masculina», amb Ana Lombardia. Però a banda d’aprendre i compartir idees, a l’EroStreet Festival també hi haurà espai per a l’entreteniment. En una de les sales centrals del museu, s’instal·larà un escenari on un ampli i variat ventall d’artistes durà a terme tot tipus de performances, des de monòlegs, peces teatrals, cabaret o iniciació a l’antic art del Shibari. Podeu comprar les vostres entrades des de la web del festival.

Si tens ganes d’assitir-hi, el TOT ha preparat un sorteig  d’una entrada doble per poder assistir al festival. 

Sorteig entrades |