El Bcn Film Fest 2020 el primer festival després de la Covid

Fotografia: Edició del 2019. Arxiu TOT GRÀCIA

Unes setmanes més tard del previst, Gràcia torna a poder gaudir una nova edició del Bcn Film Fest 2020 als Cinemes Verdi. Aquesta serà la quarta edició, que va començar aquest passat dijous i que posarà punt i final el dijous 2 de juliol de 2020. En aquesta edició es projectaràn un total de 44 pel·lícules, 3 premières mundials, 1 première europea, 22 premières espanyoles i 4 premières catalanes. 16 títols formen part de la Secció Oficial, de les quals 12 van a competició. I de les 12 cintes a competició, 5 d’elles estan dirigides per dones.

Pel que fa als films destacats, enguany la Secció Oficial s’incorpora la producció austríaca «El Buzo» de Günter Schwaiger, i a la Secció Oficial (Fora de Competició) s’afegeix la coproducció italo-espanyola «Mi hermano persigue dinosaurios«, amb Alessandro Gassmann i Rossy de Palma, guanyadora del Premi a la Millor Pel·lícula Juvenil de l’Acadèmia del Cinema Europeu.

Pel que fa a les pel·lícules espanyoles i catalanes tindran representació amb títols com «Una ventana al mar», «El sitio de Otto» i l’estrena del documental «El que fa segur el camí». A més enguany també podrem gaudir d’una selecció de pel·lícules coreanes gràcies a la col·laboració de CineAsia, aprofitant l’èxit internacional de la guanyadora «Parásitos«, podrem veure una selecció de pel·lícules coreanes de diferents èpoques i gèneres.

Com els anys anteriors la seu del festival és el Cinema Verdi i el preu de les entrades serà de 2,90 euros. Podeu consultar tota la programació a la web del festival.