El 7 de maig Festa Marinera al Carrer Ramón Y Cajal.

festa marineraL’Associació de Comerciants Ramón y Cajal, Plaça Revolució i Torrijos, estan preparant una gran «Festa Marinera» per al dissabte vinent 7 de maig. En aquesta nova jordana de promoció del comerç de proximitat, els professionals mostraran una vegada més els seus productes, així com podrem gaudir dels comerços que estaran decorats amb temàtica marinera. A més, els botiguers també duran detalls mariners.

L’objectiu és transformar la zona en un gran escenari, que amb l’ajut de xarxes de pescadors penjades, teles marineres, peixets, etc… simularan el mar. En definitiva es tracta de fer un petit homenatge al mar. Pel que fa a les activitats hi haurà tallers temàtics, tallers infantils i sobretot no hi faltarà la música.

També podrem gaudir d’un espectacle mariner, itinerant d’animació de carrer, el capità, un vell llop de mar us convidarà a navegar terra endins revivint sensacions, contes i aromes mariners. L’hora del conte amb el molinet de sal i altres històries. L’activitat de la Festa Marinera serà durant tot el dia del dissabte 7 de maig de 2016 a Gràcia.