El 7 de maig Festa Hippie al carrer Gran de Gràcia.

 

festa hippieAmb la primavera arriba una nova edició de la Mostra de Comerç al carrer de l’Eix Comercial de Gran de Gràcia. Serà aquest dissabte vinent 7 de maig que l’associació comercial ha decidit a banda de mostrar els productes i serveis del comerç de proximitat, ambientar tot el carrer en una gran festa Hippie dels anys 70 i 80.

Durant tot el dia al Carrer Gran de Gràcia a banda de les botigues al carrer hi haurà un munt d’activitats, amb tallers d’artesans com el taller del terrissaire i de pintura de peces de fang. A l’espai tèxtil: es podrà teixir, cardar la llana i cosir espardenyes hippies, i tallers infantils, Contacontes, ball de gitanes, actuacions musicals i una gran desfilada de gegants i capgrossos tant al matí com a les activitats de la tarda. Tot seguit us deixem la programació.

Actuacions Musical ESPAI JOVE FONTANA|

12:00 a 14:00 Concerts de 2 grups
17:00 a 19:00 / 20:00 Activitats de tarda
Ràdio La Fontana s’encarregarà de fer un programa en directe en que anirà introduït les diferents actuacions i també farà entrevistes.
Taller de graffiti per pintar uns requadres sobre que en pensem de l’equipament
Exhibició de Hip-HOP
Master classe d’afrofusió

Activitats i horaris |

9:30h: Inici de les Matinades dels Gegants (comencen a Pla de Salmerón i pugen Gran de Gràcia)

11:30h: Ball de Gitanes i desfilada per tot el carrer Gran de Gràcia.

12:30h i 19h: Contacontes infantil.

17:00h a 18h: Plantada de gegants  vinguts d’arreu de Catalunya (16 colles i 400 gegants, gegantons i Capgrossos desfilant) | La plantada tindrà lloc a Gran de Gràcia amb Nil Fabra

18:00h a 19:30h Desfilada de gegants (per tot el carrer Gran de Gràcia)