El 4 de juny la 5#vineajugaralcarrer al carrer Ramón y Cajal.

5vineajugaralcarrerUna vegada més el Carrer Fraternitat de Dalt i Pqno… Handmade designs organitzen la 5 festa #vineajugugaralcarrer, en aquesta nova edició amb un canvi d’ubicació, ara podrem gaudir de les activitats el dissabte vinent 4 de juny a partir de les 11 hores al Carrer Ramón y Cajal, entre Torrent de l’Olla i Plaça Revolució.

Com sempre les activitats del #vineajugaralcarrer tenen com a objectiu crear activitats per als infants i tota la família en un ambient de festa major.

Aquest dissabte 4 de juny, tindrem un taller, de trenca closca amb pals de gelat, Teixint Connexions, ens farà jugar a través del taller «Titelles d’escuma», l’Associació Gats de Gràcia ens prepara un taller de màscares de gat, en aquesta edició també s’incorpora el grup de criança Pescallunes que han preparat un espai de jocs.

També hi col·laboren el Club Esportiu Europa i La Joya una de les botigues del carrer Ramón y Cajal amb un espai dedicat al surf. També podrem gaudir del 1er market KIDS GRÀCIA en l’espai MezaninaFinalment també podrem gaudir de la Fira de l’Associació d’Artesans i Artistes de Gràcia. Recordeu que la festa serà el pròxim 4 de juny des de les 11.00 hores del matí fins a les 14.00 hores de la tarda. Com sempre podeu trobar més informació al seu Facebook oficial.