El #30 Tradicionàrius tanca portes el 23 de juny.

Després de sis mesos d’intensa activitat per celebrar les 30 edicions del Festival Tradicionàrius aquest mes de juny arriba al final d’aquest cicle amb una xifra d’assistència que supera els 16.000 espectadors. Aquest pròxim 23 de juny, el Festival Tradicionàrius tancarà les seves portes amb un concert molt especial amb Mesclat + La Cobla Catalana dels Sons Essencials en el marc de la Revetlla de Sant Joan a la plaça del Sol organitzada conjuntament amb el Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia.

Però a més dels concerts esmentats també se celebrarà la revetlla amb els amics del Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia amb l’encesa de la foguera i l’arribada de la Flama del Canigó de la mà de la Vella de Gràcia i la Diabòlica de Gràcia.

Cobla Catalana dels Sons Essencials + Mesclat |

La Cobla Catalana dels Sons Essencials i Mesclat s’uneixen en aquesta ocasió per oferir una combinació màgica de dues bandes referents en l’àmbit musical català. Dues formacions contundents i úniques a dalt de l’escenari, amb un missatge clar, una sonoritat única. Les dues formacions es presenten en solitari i en conjunt en un concert on ofereixen el bo i millor del seu repertori dels darrers treballs: Cròniques colonials, en el cas de Mesclat, i L’Aloja, en el cas de la Cobla dels Sons Essencials. A més, les dues formacions ofereixen les seves cançons més conegudes, caracteritzats amb la seva fusió d’estils ballables que beuen tant de la tradició, el rock i el folk.

Si bé les bandes comparteixen una proposta que juga amb la música popular i tradicional i els ritmes de la terra, juguen amb el rock, la rumba i altres ritmes més moderns, sense complexos, oferint una sonoritat exclusiva. Així doncs les dues formacions hi posaran la banda sonora a la cloenda de la 30a edició del Festival Tradicionàrius, a partir de les 21 h a la plaça del Sol, Gràcia.