El 30 d’abril: El barri del Coll, nou destí del GR_Associacions.

Coll BrugueraEl proper dissabte 30 d’abril, tindrà lloc al barri del Coll, una nova cita amb el #GR_Associacions, el projecte de rutes a peu gratuïtes per conèixer associacions dels diferents barris de Barcelona, i en aquest cas arriba a Gràcia.

Així doncs, aquest abril tenim una nova cita amb el #GR_Associacions, el projecte de rutes a peu gratuïtes per conèixer associacions dels diferents barris de Barcelona, organitzat per Torre Jussana amb la col·laboració de les federacions, coordinadores i plataformes associatives de cada territori i obert a la participació de tota la ciutadania. Serà el proper dissabte 30 d’abril, al barri del Coll, amb la col·laboració del Grup d’Estudis del Coll – Vallcarca.

Projectes i envitats protagonistes |

Aquest #GR_Associacions pel barri del Coll, serà una mostra de la diversificada realitat associativa del barri i, al mateix temps, permetrà conèixer en primera persona un territori urbà situat entre el Turó del Carmel i el Turó del Coll i, per tant, intensament marcat per la seva orografia.

La ruta començarà a les 10 h. El punt de trobada i d’inici del recorregut serà la Parròquia de la Mare de Déu del Coll, situada al Carrer Santuari, 30. Des d’aquest punt caminarem fins a l’Associació de Veïns i Veïnes del Coll-Vallcarca, una entitat referent del barri. Seguirem cap a l’Agrupament Escolta Jaume I del Coll i després de conèixer la seva proposta educativa i comunitària passejarem fins al Centre Cívic el Coll – La Bruguera, centre d’activitat associativa i cultural. Allà descobrirem entitats com la colla de diables La Malèfica del Coll, La Comissió de Joves del Coll, el Grup d’Estudis del Coll – Vallcarca, i la Coral Mare de Déu del Coll que també ens explicaran la seva activitat, com s’organitzen i com incideixen en la comunitat. Posteriorment, ens dirigirem fins a una entitat referent al barri i a la ciutat, el Taller d’història de Gràcia – Centre d’estudis. I abans d’acabar encara tindrem l’oportunitat de conèixer la feina que fan al Club Bàsquet el Coll i finalitzar l’itinerari a l’Alberg Mare de Déu del Coll, amb un pica-pica per a totes les persones participants.