El 3 d’abril torna «Els 10 blaus» la cursa de Gràcia.

els 10 blaus

La cursa que organitzen els Castellers de la Vila pels carrers de Gràcia, compta amb la col·laboració d’ Holmes-Place Europolis, l’ACIDH i CorreCATagafo, entre d’altres, arriba a la seva 5a edició aquest proper diumenge 3 d’abril. 

Aquesta fita preveu un  nombre màxim de participants per garantir l’èxit i la seguretat de tothom: 750 corredors adults i 100 infants. En la categoria d’adults es pot optar a recórrer 5 o 10 km de distància, i  la categoria infantil té un recorregut d’1 km.

La cursa començarà amb els nens i nenes a partir de les 9.00 h i mitja hora desprès es dóna el tret de sortida als adults. El recorregut serà, com sempre, pels carrers de la Vila. Aquesta carrera té ’ambulància medicalitzada en tres punts estratègics,  servei de guarda-roba, i avituallament en la cursa  de 10 km.  Està previst un temps límit per recórrer  la cursa d’una hora i mitja.

A més de la pròpia cursa també s’ofereixen  sessions de preparació prèvies presentant  la inscripció. Aquestes sessions les organitza el Club de corredors d’ Holmes-Place Europolis que també ofereix les seves instal·lacions als participants fins a les 15.00 h.

D’altra banda, el districte i la Guàrdia Urbana han previst el dispositiu necessari per garantir el correcte desenvolupament d’aquesta fita esportiva, amb les talls de trànsit durant el recorregut i la informació prèvia per a retirada de vehicles, i d’afectacions. Durant el transcurs de la cursa els agents vetllaran per la seguretat de la mateixa, i es deixarà creuar als vehicles dels carrers transversal, sempre i quant, els pas de corredors i corredores ho permeti.

Principals afectacions:

c/Pi i Margall (de pl. Joànic a Sardenya), ambdós sentits

c/Escorial (de Travessera de Gràcia a Sant Lluís i de Balcells a Camèlies)

c/ Sant Lluís (d’Escorial a Pi i Margall)

c/Sardenya (de Pi i Margall a Camèlies, i sortida túnel de Trav. de Dalt cap a Sardenya també tallada)

c/Camèlies direcció Besòs

c/Sant Salvador, Providència i Encarnació (d’Escorial a Torrent de l’Olla)

c/Torrent de l’Olla (de Sant Salvador a Travessera de Gràcia)

c/Terol i Ramon i Cajal (de Torrent de l’Olla a Torrent d’en Vidalet)

c/Travessera de Gràcia (de Gran de Gràcia a Escorial)

Durant el transcurs la cursa i pels carrers transversals es deixarà creuar vehicles quan  l’espai entre corredors ho permeti.

Més informació afectacions trànsit

més informació a http://www.cvg.cat/cursa