El 29 de maig se celebrarà el joc «Street Ghosts» a la Vila de Gràcia

El dissabte 29 de Maig, la plataforma LoveYouPlay (LYP) en col·laboració amb el Decathlon Gràcia organitzen un esdeveniment a l’aire lliure titulat «Street Ghosts» a la Vila de Gràcia, des de les 12.00 a 18.00 hores. Cal inscriure’s a través d’aquesta web per a poder-hi participar.

Es tracta d’un divertit joc familiar on els participants hauran de moure’s pels carrers de Gràcia amb el seu telèfon mòbil per tal d’aconseguir el nombre més gran de punts, menjant-se les «Fruites» que aniran apareixent, i alhora hauran d’anar esquivant als fantasmes que els perseguiran i els restaran energia.

El funcionament del joc |

Els participants hauran de tenir present un mapa que al començament del joc apareixerà amb els carrers plens de fruites que s’aniran movent a diferents velocitats, els participants hauran de dirigir-se cap a elles i menjar-se el número més gros possible sense deixar-se atrapar pels fantasmes.

En algunes places de Gràcia es localitzaran els «Beuratges» que ajudaran a donar caça als fantasmes desactivant el seu escut protector i fent que es moguin més lentament. Caldrà estar alerta al temps, ja que això només passarà durant 10 minuts. En altres places de la zona apareixeran també els «Portals» marcats amb un cercle verd. En arribar a ells s’entrarà en un món de Realitat augmentada on caldrà disparar als fantasmes per tal d’aconseguir la Gran Maduixa.

Premis |

Un cop joc hagi finalitzat el joc, es revisaran les puntuacions i Decathlon Gràcia atorgarà diversos premis en forma de material esportiu als primers tres participants que hagin obtingut major puntuació.

Els organitzadors |

Els organitzadors d’aquest joc als carrers de Gràcia són LoveYouPlay , i la botiga Decathlon de Gràcia. LoveYouPlay és una plataforma d’entreteniment saludable per als amants de l’esport i les activitats outdoor. És un projecte enfocat tant per al món de l’oci com per a l’àmbit empresarial i l’educatiu, que aplica estratègies de l’udificació per a motivar als usuaris i aconseguir els objectius proposats.

Per altra banda hi trobem la botiga de Decathlon Gràcia del grup Decathlon situada en la Carrer Gran de Gràcia 54 de Barcelona, empresa la missió de la qual és fer accessible, de manera
sostenible, el plaer i els beneficis de la pràctica de l’esport a la societat i alhora mantenint una ferma aposta per la innovació i una preocupació constant pel medi ambient.