CCOO desconvoca la vaga del 21D a Renfe però la CGT la manté

Aquest divendres 21 de desembre, pot ser un dia complicat per a la mobilitat a la ciutat de Barcelona, ja que hi han convocades diverses manifestacions i protestes per la visita del Consell de Ministres a la ciutat, i afectaràn la circulació de vehicles.

A més cal afegir els dos dies de vaga que han convocat sindicats ferroviaris.

Així doncs el sindicat CCOO desconvocat la vaga per a tot el personal del Grup Renfe pel dia 21 de desembre i el 7 de gener de 2019, ja que el sindicat ha arribat  a un acord per al conveni col·lectiu. Per altre banda el sindicat de la CGT segueix mantenint vaga convocada per aquest divendres, i per aquest motiu, la Generalitat de Catalunya manté els serveis minims de servei de trens de Rodalies a totes les línies.

Els horaris amb els serveis mínims establerts per part de la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, encara no s’han donat a conèixer, però quan el TOT pugui fer-ho informarà d’aquests serveis en aquesta mateixa peça actualitzada.

Serveis afectats |

Dia 21/12/18: totes les línies de Rodalies

Dia 07/01/19: totes les línies de Rodalies

Darrera actualització serveis mínims divendres 21 de desembre |

Serveis mínims a totes les línies de Rodalies 

Establert el dispositiu de serveis mínims de Renfe:

Rodalies de Catalunya, és a dir, trens de rodalia i trens regionals, prestarà el seu servei en un 66% en el període comprès entre les 6.00 i les 9.30 hores i les 17.00 i les 20.30 hores. Durant la resta de la jornada serà del 33%.

Pel que fa als treballadors d’ADIF, estan convocats també a una altre vaga per al dia 28 de desembre convocada aquesta pel Sindicat de Circulació Ferroviària.