El 15 de juny arriba la darrera sessió de l’Escola de pensament del Lliure

Aquest proper dimarts 15 de juny a les 18.30 hores el Teatre Lliure celebra la seva vuitena i darrera sessió de l’Escola de pensament d’aquesta temporada. Una sessió que porta per títol Com trenquem la quarta paret? i que tracte sobre les maneres de relacionar-se amb el públic des de l’escenari. Aquesta nova sessió comptarà amb la presència del creador escènic Roger Bernat i l’artista i escriptora Alicia Kopf. El periodista i escriptor Albert Lladó com és habitual conduirà la conversa.

Aquesta sessió reflexionarà sobre com ens relacionem amb l’espectador d’una manera directa, però sense arribar a trencar el pacte de ficció i es plantejarà preguntes com: quins són els imaginaris que cal subvertir per portar la catarsi de l’escenari a la pantalla? De quina manera els grans reptes del present –com el canvi climàtic, el tabú del suïcidi, la transformació dels models de família tradicional o l’amenaça de l’auge de la ultradreta– es poden representar des de la comèdia?

L’Escola de pensament final de curs |

Durant la temporada 20/21 l’Escola de pensament lliure finalitza el cicle havent organitzat vuit sessions des d’octubre a juny, ha reunit 16 convidats i ha arribat fins al 91% d’ocupació presencial i 7.378 visualitzacions a YouTube. Les sessions més seguides han estat la protagonitzada pel cineasta i escriptor David Trueba (Els feixistes sempre són els altres?) i la taula rodona dedicada al 10è aniversari del 15 M amb la presència del polític Jaume Asens i l’activista social David Fernàndez. L’Escola de pensament reprendrà les seves sessions la temporada vinent, avalada per la bona acollida del públic.