Eix Torrent celebra la Festa Major sortejant una panera per als seus clients.

L’Associació de Comerciants Eix Torrent del carrer Torrent de l’Olla posa en marxa per la festa major un sorteig d’una panera entre tots els seus clients i lectors del TOT, que hi vulguin participar. La panera voltarà pels comerços associats de l’1 al 21 d’agost, i portarà diferents regals dels comerços associats.

Com participar-hi |

Entraran en el sorteig de la panera tots aquells clients que comprin en els establiments d’Eix Torrent que han col·laborat amb aquesta acció. En efectuar la compra de l’1 al 21 d’agost, els clients ompliran en un paper les seves dades i dipositaran la butlleta en un recipient condicionat per cada establiment. La participació també es podrà fer a través de les xarxes socials i en línia a través de Twitter, fent que tothom que vulgi participar en el sorteig, faci un tuit parlant de la panera i citi @eltotgracia i @eixtorrent, d’aquesta forma entrarà en el sorteig de la panera.

Un cop passada la festa major, es realitzarà el sorteig de la panera en un dels comerços associats, amb l’assistència de representants del TOT Gràcia i d’Eix Torrent. Serà un client anònim la mà innocent que destaparà el guanyador. Amb aquesta nova iniciativa el TOT també se suma a la dinamització del comerç de barri, de proximitat i especialitzat.