EDITORIAL | Un Sant Joan diferent

Aquest 23 de juny de 2020 molts veïns i veïns celebrarem una vegada més la revetlla de Sant Joan, la nit més curta de l’any on tot és possible, fogueres, coca, cava, familiars, amics, somriures… però enguany serà una mica diferent, i tot ja sabem el perquè.

La nova normalitat ens recomana quedar-nos a casa i gaudir de la nit amb la nostra família i no acudir a llocs i espais on hi hagi possibles aglomeracions de persones. Per tant per sentit comú les reunions hauran de ser en petit format i amb grups molt reduïts.

Per altra banda l’Ajuntament de Barcelona per primera vegada ha decidit tancar l’accés a les platges durant la nit. Així doncs des de les 20.00 hores del dimarts 23 fins a les 10.00 hores del dimecres 24 de juny de 2020, les platges de Barcelona estaran tancades a l’accés al públic, per tant de disminuir el risc d’aglomeracions en els espais habituals de celebració de la revetlla a la ciutat, i d’aquesta manera minimitzar el risc de nous contagis pel Coronavirus.

A més tampoc es permetrà l’encesa de fogueres, només podrem gaudir de foguerons sempre que estiguin adequadament controlats, i ocupin com a màxim 1 metre quadrat, i amb un aforament reduït i controlat.

Així doncs, des del TOT GRÀCIA us recomanem que aquest any gaudiu de la revetlla amb la vostra família, però sempre amb seny i pensant en el bé comú, ja que només si tota la ciutadania actua de forma exemplar, com ho ha fet durant el confinament, podrem llevar-nos l’endemà 24 de juny amb la sensació que una vegada més la ciutadania ha fet les coses, com s’havien de fer.

Bona coca, bon cava, gaudiu dels petards i bona revetlla!