EDITORIAL | Un estiu atípic

Fotografia: D.R.

Aquest cap de setmana iniciem el mes d’agost, que ens porta indiscutiblement al mes de les vacances, del descans, de gaudir del sol i alhora de la fresca dels vespres a les terrasses, fins aquí com cada any. Però segurament aquestes vacances seran una mica diferents de les dels anys anteriors.

Tot ai això són moltes les empreses que a partir de l’1 d’agost abaixaran la persiana per uns dies, per a poder relaxar i descansar de tota la pressió i l’estrès viscuts aquests darrers mesos, arran de la crisi sanitària. Algunes empreses i comerços per desgràcia, ja no tornaran a obrir al setembre, però en canvi, tot i el tancament de botigues, passejant per Gràcia, també es pot comprovar, que tot i que són pocs els emprenedors, nous negocis han obert aquests dies, i esperem que es puguin quedar amb nosaltres durant molt de temps.

Anirem a la platja, a la piscina, a la terrasseta a prendre el granissat, al museu, al parc, però amb precaució, amb les mans rentades i amb mascareta. Però ho farem com cada any, amb la mandra de les tardes d’agost.

Una nit que ens servirà per llegir aquell llibre que teníem pendent, per veure aquella pel·lícula que ens han recomanat o escoltar aquella cançó que tant ens agrada. En definitiva tornar a poder fer allò que volem i que durant la resta de l’any costa una mica més de fer.

La Festa Major serà estranya, serà diferent, però l’essència estarà al carrer, a les cases, als pisos, a l’interior de cada u de nosaltres. Al final tot i amb alguna diferència, ja el tornaren a tenir aquí. Ha arribat l’estiu!

Aquest 1 d’agost la redacció del TOT GRÀCIA no traurà pas la revista d’estiu amb l’especial TOT FESTA MAJOR 2020, els motius? Doncs diversos, però com cada any, i enguany amb un web totalment renovat, hi torbareu, articles, entrevistes i reportatges sobre continguts molt interessants sobre la festa major que anirem publicant durant tot el mes d’agost, així com nous podcasts i tota l’actualitat dels barris de Gràcia.