EDITORIAL | TOT i més, el podcast del TOT Gràcia

L’estiu del 2016 sortia el primer número en paper de la revista TOT GRÀCIA. Vam decidir-hi tirar-nos a la piscina, perquè després d’uns mesos d’haver posat en marxa el digital www.totgracia.com molts dels clients i també lectors ens preguntàveu on podíeu trobar la revista. Així doncs que analitzada la necessitat de poder treure un producte físic vam decidir publicar la revista que ja tots i totes coneixeu.

Anys més tard, també ens vau preguntar si ens podíeu escoltar a través d’un podcast, i fins i tot si en produíem… i nosaltres que també som gent de ràdio, vam pensar que seria una bona idea poder produir el nostre propi podcast. Actualment el podcàsting i el consum de podcasts, és a dir arxius sonors, arreu del món està experimentant un creixement molt important, tant pel que fa a la producció de continguts, com a la demanda que generen els oients.

Però que és un podcast?, per dir-ho d’alguna manera fàcil i entenedora, seria com un programa de ràdio però que no té l’objectiu d’emetre’s en cap emissora de ràdio, sinó de distribuir-se a través d’Internet. De podcasts n’hi ha d’informatius, de diverses temàtiques, de relats, d’història, d’entreteniment… en definitiva del que cada creador cregui que és interessant.

I nosaltres des del TOT GRÀCIA, vam creure que era molt interessant poder-vos explicar allò que passa en forma d’entrevistes, converses amb els protagonistes de l’actualitat cultural, social i comercial de Gràcia, i que per aquest motiu valia la pena poder posar en marxa el nostre propi podcast, o que és el mateix produir el TOT i més.

Així doncs el TOT I més és el podcast que cada divendres podreu escoltar a través del nostre diari digital, un espai d’entrevistes amb profunditat amb aquells que són els responsables de l’actualitat més immediata, alhora en el nostre podcast també hi trobareu unes petites dosis d’humor.

La màgia del podcast rau en el fet que tan sols amb una o dues veus, pots explicar mil i una històries, i a més l’oient, pot estar fent una altra tasca o feina, anant cap a la feina, treballant, a casa… és la màgia de la ràdio, però sense horaris, sense presses, sense publicitat… en definitiva per a un consum a la carta.

A partir d’aquest mes d’octubre, ens podreu llegir cada dia al nostre diari digital, trimestralment podreu gaudir d’una lectura més pausada amb la nostra revista i a ara a més a més també ens podreu escoltar, sempre que vulgueu.