Editorial: Sabors de Gràcia

El passat cap de setmana coincidint amb la jornada de comerç al carrer a Travessera de Gràcia, es van inaugurar les I Jornades Gastronòmiques amb Gràcia. Durant tot el dia a l’estand del mateix carrer els veïns i veïnes podíem provar i tastar els plats i les propostes culinàries dels catorze restaurants que participen en aquestes jornades.

Aquesta iniciativa de Gleva Estates, té com a objectiu de descobrir la cuina que tenim a tocar de casa, i deixar-nos sorprendre pels sabors dels seus plats i de bo vi.
L’itinerari de les Jornades Gastronòmiques amb Gràcia inclou catorze establiments amb cartes i personalitats molt variades. N’hi ha per a tots els gustos per deixar-se sorprendre.

Hi participen els restaurants Samsara, Lata Berna, Platerets, Cafè Godot, L’Intrèpid de Gràcia, Antúnez, Petit Capet, D.O Vins i Platillos, L’Arrosseria Xàtiva, Lluritu, La Xula Taperia, Jabato Tapería, Mi Gracia, La Pubilla. Entre el 5 de maig i el 4 de juny, veïns i visitants que decideixin conèixer aquests restaurants hi podran degustar un menú preu mitjà de 35 euros amb els plats estrella de cadascun i maridats amb reconeguts vins i caves dels cellers, majoritàriament catalans i de comarques barcelonines.

Una bona iniciativa per gaudir de bons àpats i bons vins, sense sortir de casa, és a dir sense sortir de Gràcia.