EDITORIAL | Nosaltres també canviem

Doncs sí les nostres vides han canviat, i molt en els darrers mesos, i avui és un dia especial perquè el TOT GRÀCIA també canvia, estrenem web!

Durant els dies del confinament, hem anat explicant en la mesura que podíem, com Gràcia estava vivint un dels episodis que quedaran en la història dels primers anys del segle XXI.

Us hem explicat com vivien el dia a dia els veïns i les veïnes, els comerciants, els respobsales de les entitats culturals i socials de Gràcia, en definitiva l’entorn més proper. I tota aquesta feina va tenir acceptació i una molt bona resposta per part de tots vosaltres, els lectors, que aquest darrer trimestre heu aconseguit que tinguéssim un rècord de visites al nostre diari digital.

Per contra, no hem pogut treure al carrer la revista TOT GRÀCIA, el número 12 corresponent a la primavera i tampoc podrà veure la llum el número d’estiu que cada any publicàvem amb motiu de la Festa Major de Gràcia. Per a nosaltres, tampoc ha estat fàcil, tirar endavant aquesta aventura que majoritàriament es finança a través dels diversos serveis publicitaris que oferim als comerços i a les empreses gracienques.

Però avui dilluns 22 de juny de 2020, estem molt cofois de presentar-vos un nou disseny web, que és també un nou diari digital per a Gràcia i per als Graciencs. Un diari on explicarem l’actualitat gracienca, amb més profunditat. Un espai on poder llegir sense presses i a foc lent.

A partir d’ara cada divendres publicarem el reportatge de la setmana sobre temes d’actualitat i també ampliarem els articles i reportatges sobre la història de Gràcia amb noves incorporacions. De tot plegat volem fer que el TOT GRÀCIA sigui el digital de referència informatiu a casa nostra.