EDITORIAL | #joemquedoacasa

El divendres tot l’equip de redacció, administració i publicitat ja vam decidir a partir d’aquell moment treballar només des de casa. Avui dia i gràcies a la tecnologia és possible seguir informant amb la mateixa rigorositat sense haver d’estar contínuament sortint al carrer.

Ahir dissabte el president del Govern Espanyol, Pedro Sánchez va fer una compareixença on decretava l’Estat d’Alarma durant els pròxims quinze dies, això vol dir entre altres moltes coses, que els ciutadans només podrem sortir al carrer per necessitats bàsiques, és a dir anar a abastir-nos d’aliments, anar al lloc de feina o bé, anar al domicili de persones i familiars vulnerables que necessitin una atenció especial. En aquest enllaç us expliquem tot el que podeu fer i el que no.

Divendres a la nit a Gràcia ja van tancar comerços, bars, restaurants, teatres, cinemes, sales de concerts i tota activitat comercial per tal de poder contenir el Covid-19 i per tant la seva propagació. En les darreres hores s’ha pogut comprovar que els graciencs i els barcelonins estan fent cas de les indicacions dels governants i han deixat els carrers buits.

Sens dubte aquí tothom hi ha de posar el seu granet de sorra, si tots fem el que hem de fer, acatant les ordres, podrem sortir abans d’aquesta situació. Per això també des del TOT GRÀCIA us demanem per solidaritat i responsabilitat de la salut de tots, quedeu-vos a casa!.

Des del TOT GRÀCIA anirem treballant des de casa per informar-vos de tota l’actualitat relacionada amb aquesta pandèmia i alhora també publicarem peces amb idees per dur a terme a casa, com activitats que ens proposen diversos teatres i equipament culturals, així com també publicarem reportatges que creiem interessants per distreure’ns una mica i gaudir de de casa de la nostra Gràcia.