EDITORIAL | 2021 punt i seguit.

Qui ens ho havia de dir que el 2021 seríem protagonistes del que hem viscut aquests darrers mesos. Una pandèmia provocada per la Covid-19 que un 13 de març va deixar mig món paralitzat i en el nostre cas el 15 de març començava el nostre primer confinament, ja que abans mai no havíem pogut viure, i així va ser gairebé durant quatre mesos. Drama a les residències de gent gran, als hospitals, a les Ucis, i gràcies als professionals de la salut que estaven i encara estan a primera línia de foc, donant-ho tot, sense tot allò que havien de tenir per lluitar de forma necessària i segura… a tots vosaltres moltes gràcies!

Sectors econòmics aturats, paralitzats, d’altres teletreballant des de casa, ajudes de l’administració que no arribaven a tothom, bancs dels aliments funcionant gràcies a la solidaritat de veïns i veïnes, ciutadans comprant al comerç local, al de proximitat, encomanant el dinar al seu restaurant preferit per gaudir-lo a casa… I si volem podríem anar citant exemples, imatges, situacions i sensacions que sens dubte marcaran aquest 2020 com un any important en la història de la humanitat.

Científics, investigadors, professionals que per primera vegada, han treballat en línia gràcies a Internet i amb les noves tecnologies i que per fer-ho en grup, tots units, arribem a tancar aquests nou mesos amb una vacuna. Una vacuna que encara ens ha de ser prudents amb els resultats, però que indiscutiblement ens ha fet avançar molt.

Així doncs que el 2021, no serà ni molt menys com aquest any que deixem errera, però sí que el 2021 ens ha de servir per a reflexionar, de l’efecte que deixa la humanitat en el planeta terra, necessita de forma urgent repensar la nostra forma de viure amb el medi natural que ens envolta. Apostar de forma decidida per les energies netes i renovables no ha de ser un objectiu sinó una necessitat bàsica i urgent, que ha d’estar sobre la taula no només de tots els governs sinó també dels ciutadans com nosaltres, que amb petites accions diàries, podem ajudar a fer un món més sostenible.

Des del TOT GRÀCIA i Gràcia Comunicació aquest 2021 seguirem treballant per estar amb vosaltres dia a dia. Des d’aquestes línies, no voldríem pas acabar aquest any tan especial, sense donar les gràcies a les empreses que han cregut en nosaltres des del primer dia com a anunciants, i també a les noves que han triat la nostra revista per anunciar els seus productes i serveis. Gràcies a elles hem pogut editar el número 12 d’aquest hivern. I encarem el nou any, amb una revista amb nou disseny del qual estem contents, que hagi agradat tant, tal com ens heu fet saber.
Així doncs i després d’uns mesos de resistència i persistència aquest nou any posarem en marxa altres projectes editorials que havíen d’haver vist la llum aquest any que deixem.

Així doncs més bones festes, bon any nou i cuideu-vos!