Donem les gràcies als nostres clients per aquests primers 10 números del TOT GRÀCIA

Ara tot just fa tres anys sortia en paper el primer número de la revista TOT GRÀCIA. Ho fèiem perquè ens demanàveu una publicació que complementés el nostre diari digital. Així que vam decidir posar en marxa un nou mitjà de comunicació gracienc. Un mitjà fet des de Gràcia, per graciencs i pels graciencs. Un espai per mostrar l’efervescència cultural, social i comercial que fa de Gràcia un espai amb un ecosistema únic que entre tots hem de cuidar per a poder-lo segui gaudint, tant els que hi viuen com els que hi vénen a treballar.

Avui el TOT Gràcia arriba al número 10 i per a nosaltres això significa un agraïment a totes aquelles persones que han cregut en nosaltres des del principi, també als nostres clients i anunciants sense el suport dels quals avui no estaríem celebrant aquesta fita, i sens dubte als nostres lectors i lectores per llegir-nos, proposar-nos temes i perquè sense tots vosaltres avui no seríem aquí. Mirant el futur volem fer del TOT Gràcia el mitjà de referència a la nostra estimada Gràcia.

Gràcies als nostres clients |

Alting, Amantis, Amaloca, Buidatges Gràcia, Casa Magí, Casa Vicens, Centre Artesà Tradicionàrius, Centre Cívic La Sedeta, Centre Moral i Instructiu de Gràcia, Cinemes Texas, Conecta Hogar Activa, Cliclab, Condal, Drim Joguines, Dos Tallers, Duldi, El Recó, El Rellotger de Gràcia – El Musical, Evelyn Villa, Forever, Farrés Distribuïdor, Flotarium, Gràcia Comunicació, Heat & Fresh, Holmes Place Sardenya, Kubik, Kumon Lesseps, La Casa dels Contes, l’Escola de Música de Gràcia, Esquerra Republicana de Catalunya, Lesseps Centre Veterinari, La Casa Ámbar, La Tarantella, Natura, Nexes Pilates, Nota 79, Ocelleria Vilaplana, Masfer Decoracions, Molsa Biosí, Mugendo Gràcia, Nivell Cuines, Ocelleria Vilaplana, Ofisat Barcelona, Òptica Universitaria, Orpea Residencias, Panormanica de las Artes, Partit dels Socialistes de Catalunya, Porta’s, Porta4, Pqno Handmade Designs, Rkd Radio, Kubik Coworking, Romakuruma Suzuki, Sabes una Cosa, Safa Horta Poliesportiu Sagrada Família, San Miguel, Taller de Història de Gràcia Centre d’Estudis, Teatre Lliure, Teixint Connexions, Végere.