Diversos espais com el PIAD, els Centres Cívics o el Punt de Desfensa de Drets Laborals tornen a obrir les portes

De mica en mica els equipaments públics tornen a obrir les portes per atendre als ciutadans, això sí en la majoria dels casos amb limitacions, i amb cita prèvia. Tot seguit us expliquem quins són alguns d’aquests espais tornen a oferir els seus serveis de forma presencial.

Punt de Defensa dels Drets Laborals |

Aquest servei tornarà a obrir les portes aquest dijous 18 de juny de 2020, i tornarà a oferir els seus serveis de forma presencial, això sí per ser atès caldrà abans demanar cita prèvia a través del telèfon 900 533 175.

Punt d’Informació i Atenció a les Dones |

El PIAD ubicat a la seu del Districte també torna a obrir les portes per atendre aquelles dones que necessitin fer diverses consultes. Per fer-ho caldrà també demanar dia i hora a través del telèfon 936 197 311 en el següent horari: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 hores.

Centres Cívics |

Finalment els Centres Cívics de La Sedeta, i el Coll-La Bruguera tornaran a obrir per als veïns i veïnes, però amb molts menys serveis dels que ofereixen habitualment. Tot i que de forma progressiva aniran recuperant l’activitat, per exemple aquests primers dies, els usuaris es podran informar sobre els cursos que es programaran a finals d»aquest mes de juny i durant el juliol de 2020. Així doncs qui vulgui podrà apuntar-se als nous tallers presencials i per altra banda, els alumnes de cursos que van quedar aturats per l’alerta sanitària, podran recuperar les classes que van quedar suspeses.

Un altre dels aspectes importants, és que tots els centres obriran amb les noves mesures de seguretat per tal d’evitat el mínim el risc de contagi, i amb les normes que ha imposat la nova normalitat.